Primigi EVA sandaalid Rocks 3956500

Vali suurus:
Vali värvus:

Saadavus

Pärnu mnt: saadaval
Tavahind: 26.90 € Soodushind: 19.90 €
Kogus:   Lisa korvi
Primigi EVA sandaalid Rocks 3956500
Kaubamärk: Primigi
Tootekood: 3956500-roosa/fuksia/0

Rannaseiklusteks või miks mitte ka lõbusad sussid kodus kandmiseks. Valmistatud väga kergest, painduvast ja pehmendavast materjalist, kuivavad märjaks saades hetkega ning neil on avad, mis soodustavad hingavust ning vee ja liiva väljapääsu. Kindlama istuvuse saavutamiseks saab kasutada kannal olevat rihma. Lapsed saavad lõbutseda kohandades neid värviliste aksessuaaridega.

Omadused:

  • Antišokk - Kanna toetav polsterdus on mõeldud jala kaitsmiseks ebaühtlase maastiku eest. Talla kanna kohal olevale osale loodi "õhukamber", et neelata tavaliselt kõndimisel kogetavaid mikrolööke.
  • Pehmus ja heaolu - Kindel mugavus on tagatud hoolika disaini ja materjalide valikuga, mis võimaldavad kinga ilma piiranguteta jalga mahutada. Pehme vooder pakub ülimat kaitset.
  • Ergonoomiline kuju ja mugav istuvus - Tooted on hoolikalt disainitud ja kalibreeritud, et jätta jalale ruumi, mida see vajab turvaliselt ja piiranguteta liikumiseks.
  • Lihtne jalga panna - Primigi kingad on spetsiaalselt disainitud ja uuritud, et need vastaksid kõige paremini lapse jala kujule. Veelgi enam, paelad ja avad on loodud selleks, et luua mugavalt istuv jalats, mida on lihtne jalga panna ja ära võtta.
  • Hingav, anatoomiline sisetald - Spetsiaalne SKY EFFECT SYSTEM sisetald on loodud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, vooderdatud pehme nahaga, et tagada loomulik kontakt jalaga.
Tekkis küsimusi - saada kiri!