Primigi Botased Runner 3957211

Vali suurus:
Vali värvus:

Saadavus

See variatsioon ei ole saadaval!

Tavahind: 54.90 €
Kogus:   Lisa korvi
Primigi Botased Runner 3957211
Kaubamärk: Primigi
Tootekood: 3957211-helehall/030

Need vastupidavad ja kerged tossud on ideaalsed kingad vaba aja veetmiseks ja sportlikuks tegevuseks. Disainitud topeltrihmadega, et tagada liikumise tihedus. Botased on polsterdatud pahkluu ümbruses. Kanna kummist dekoratiivelemendid täidavad ka kaitsefunktsiooni konaruste ja marrastuste eest. Tald on väga kerge ja väga painduv, et mitte takistada lõbutsemist. Sisetald on eemaldatav ja kaetud nahaga, et tagada hingavus ja hügieen.

Omadused:

  • Antišokk - Kanna toetav polsterdus on mõeldud jala kaitsmiseks ebaühtlase maastiku eest. Talla kanna kohal olevale osale loodi "õhukamber", et neelata tavaliselt kõndimisel kogetavaid mikrolööke.
  • Pehmus ja heaolu - Kindel mugavus on tagatud hoolika disaini ja materjalide valikuga, mis võimaldavad kinga ilma piiranguteta jalga mahutada. Pehme vooder pakub ülimat kaitset.
  • Ergonoomiline kuju ja mugav istuvus - Tooted on hoolikalt disainitud ja kalibreeritud, et jätta jalale ruumi, mida see vajab turvaliselt ja piiranguteta liikumiseks.
  • Lihtne jalga panna - Primigi kingad on spetsiaalselt disainitud ja uuritud, et need vastaksid kõige paremini lapse jala kujule. Veelgi enam, paelad ja avad on loodud selleks, et luua mugavalt istuv jalats, mida on lihtne jalga panna ja ära võtta.
  • Hingav, anatoomiline sisetald - Spetsiaalne SKY EFFECT SYSTEM sisetald on loodud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, vooderdatud pehme nahaga, et tagada loomulik kontakt jalaga.
  • Eemaldatav sisetald maksimaalse jalahügieeni tagamiseks - Sisetallad on eemaldatavad, nii et neid saab pesta ja kuivatada, et tagada jalatsite puhtus ja hügieen seestpoolt.

Hooldus:

Hõõruge neid niiske lapi ja Marseillese seebiga. Jätke kingad õue, kuni need on täielikult kuivanud, kaitstes neid otsese päikesevalguse eest, mis põhjustab nende tuhmumist, ning eemal küttekehadest ja föönist, mis võivad neid kortsutada ja painduvust kaotada. Vältige nende pesemist pesumasinas, sest vesi võib jalatsiosade vahelt liimi eemaldada ja neid deformeerida.

Tekkis küsimusi - saada kiri!
Loe järelmaksu kohta rohkem siit